Velkommen til Restaurant Salino!

BarSalino – et passionsprojekt

Her på Salino strækker vores passion sig ikke blot til det italienske køkken, men også til lækre drinks inspireret af de varme himmelstrøg.

Derfor har vi åbnet BarSalino, som byder på en god drik og en let anretning til at stille den lille sult, man kan nyde i så autentiske omgivelser, at man ikke kan undgå at drømme sig ned til den italienske riviera.

Vi holder åbent i alle ferier og foruden lækre drinks byder vi også på et stort udvalg af vine, øl og champagne – og til den lette sult serverer vi en anretning med klassiske italienske råvarer.

Fest i det nordjyske

Leder du efter de perfekte rammer for din næste fest, så er BarSalino stedet for dig. Her har vi plads til ca. 60 siddende gæster, men byder festen blot på kanapéer eller lette anretninger og drinks kan lokalet rumme op til 110 gæster.

Vi beskæftiger os dagligt med det italienske køkken, men vores kulinariske kunnen har ingen grænser – vi skræddersyer altid festen efter jeres ønsker.

Der er plads til levende musik eller DJ, men vi har også et kanon anlæg, der kan spille festen op, såfremt du ønsker at lave din egen playliste.

Ydermere har vi terrasser til begge sider, så hvis solen står højt i det nordjyske, og vestenvinden er med os, er der mulighed for at rykke festlighederne udendørs.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 40 11 80.

Salino